​Om Krohns Køkken RING PÅ: +45 22 87 22 44

Vi står på mål for den gode smag
Vi glæder os til at levere lækker mad til jer.

Når du køber mad hos KROHN får du høj kvalitet og gode råvarer. Det er det traditionelle klassiske køkken med et strejf af middelhavet.

Gode råvarer

Hos Krohn går vi op i gode råvarer og vi kan godt lide at lege med retterne og derved give dem vores eget præg .Og når vi siger hjemmelavet, så mener vi hjemmelavet.

Arrangementer

Hvis du holder dit arrangement i vores lokaler, får du altid en kyndig vejledning og gennemgang af vores menuer og vinsortiment. På selve dagen vil I altid blive mødt at et smilende og veloplagt personale.

Catering

Vi har muligheden for at tilbyde alt fra firmaarrangementer, fødselsdage, barnedåb, receptioner, produktlanceringer, konfirmationer.
Ja, der er ingen grænser.

Vi kører også ud

Alt kan fås som ud af huset, hvis jeres arrangement skal holdes hjemme eller på anden lokation.

Vi har samtidig mulighed for at sende både kokke, tjenere og opvaskere med ud til jeres arrangement. Hvis I ønsker at holde en grillfest med f.eks. helstegt pattegris, som Steen er meget kendt for, kommer vi med grillen og Steen er selv er med til at styre grillen.

Kontakt os

Som firma har I mulighed for at få en skræddersyet frokostordning der passer til netop jeres behov. Det kan være hver dag, et par gange om ugen eller måneden. Naturligvis leveret til jer.

Kontakt os i dag på telefon 22 87 22 44 eller e-mail info@krohn-clubhouse.dk for at høre mere.Information

KROHN Aps
CVR: 41273631

Gammel Hastrupvej 12
4600 Køge

Find vej med Google Map

Galleri
Se nogle af vores smukke anretninger