Festbuffet med forret og dessert
Forret
Anrettet på fade lige til at sætte på bordet
Hjemmerøget laks med urtedressing, rejer og asparges på bund af sprøde salater
Varmrøget laks fra egen ovn på bund af sprøde salater, anrettet med peberrodscreme, syltede rødløg og rugbrødscrumble
Hjemmerøget laks anrettet på sprøde salater med rygeostdressing, radiser og agurk
Dampet laks med rejer, asparges, æg og thousand Island dressing anrettet på sprøde salater
Rimmet laks med havtorn og peberrodsdressing
Vintersalat med ristet and, valnødder, stegte æbler og honningdressing
Cæsar salat med timian croutoner, parmesan og kylling,
Cæsar dressing
Grillede tomater, courgetter, auberginer og peberfrugter med mozzarella og ristet spegeskinke
Kalvepaté med cornichoner, tomatkompot og sorte oliven.
Alle forretter ledsages af hjemmebagt brød
.
Stegebuffet
Helstegt kalvetyksteg
Peberstegt kold oksetykstegsfilet
Kylling i pesto og yoghurt
Helstegt okseculotte
Glaseret skinke
Græskfarsbrød med feta
Indbagt svinemørbrad
Sprængt nakkefilet med krydderurter
Helstegt kalkunbryst stegt i gremolata
Kalkunbryst marineret i Soya og appelsin
Italiensk Panchetta
.
Tilbehør, vælg blandt:
Tomatsalat med plukket mozzarella og basilikum
Caesarsalat med romainesalat, parmesan og brødcrutons
Cæcardressing
Broccolisalat med bacon og rødløg
Icebergsalat med tomat, agurk, majs, ærter og feta
Pastasalat vendt med pesto, stegt aubergine, courgetter og ristede græskarkerner
Grovesalater med spidskål orangedressing og nødder
Kartoffelsalat med sommersalatdressing, agurker og radiser
Klassisk kartoffelsalat i cremefraichedressing med purløg og tomat
Græsk kartoffelsalat med oliven, løg, citron, tomat og feta
Pastasalat med soltørrede tomater og sprøde grøntsager
Salat med byg kerner, grønne asparges, citrus syltede løg og persille
Sprøde grønne salater med skalotteløg og vinaigredressing
Salat med spidskål, æbler og frisk mynte i yoghurt dressing
Salat af tomater, vandmelon og peberfrugter
Grillede tomater i balsamico
Bulgur med stegte grøntsager
.
Det varme tilbehør
Pasta penne i tomatflødesauce gratineret med mozzarella
Små stegte kartofler med kold bearnaisecreme
Flødekartofler
Kartoffelgratin med rodfrugter
BBQ kartoffelbåde
Bagte kartofler med kryddersmør
Sennepsstegte kartofler
Pestokartofler
.
Dessert:
Mazarintærte med frugtkompot og cremefraiche
Brownie med frugtsalat og vaniljeis
Æbletrifli med kold flødeskum, serveret i glas
Citronfromage med flødeskum og makroner, serveret i glas
Chokolademousse med flødeskum og knas, serveret i glas
Cheesecake på digestive bund med brombærtop
Gateau Marcel med vaniljeis og bærkompot
.
Pris
Vælg / sammensæt
Sammensæt buffet ved valg af: 2 x kød, 4 tilbehør
Stegebuffet alene kr. 210,- (valg af 3. kød + kr. 35,-)
Stegebuffet inkl. forret eller dessert kr. 275,-
Menu; forret, buffet og dessert kr. 325,-
Min. levering 20 kuverter
Kontakt os i dag
Ring i dag på telefon 22 87 22 44 eller skriv på info@krohn-clubhouse.dk og lad os hjælpe dig med diner transportable.
Sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning til netop jeres kommende arrangement
– og naturligvis til en favorabel pris.
Information
Krohn Aps
CVR: 41273631